|
KURZY PEČENÍ A VAŘENÍ
|
SUSHI S MÍŠOU Z KUMIsushi pro začátečníky
Termín: 4. června 2024 16:00-21:00 Volno.
Cena: 2300 Kč
NcM gastro academy, Antonína Macka 2, 612 00 Brno
Základem výuky je příprava sushi.
Dozvíme se o 6-ti základních surovin pro výrobu sushi.
Vyrobíme si 3 druhy japonského sush ( HOSO-MAKI, URAMAKI)
Na začátku kurzu se sejdeme a povykládáme si o japonském sushi. Následně se vrhneme na přípravu v praxi.
Co se na kurzu dozvíte a naučíte? Základní sushi náčiní Přípravu rýžového octa Jak správně uvařit sushi rýži
Jak zpracovat lososa na sushi
Shari-kiri (smíchání rýže s octem)
Přípravu zeleniny a ovoce do sushi
Hoso maki (tradiční rolka s jednou přísadou)Uramaki (rolka obráceně)
Překvapení navíc
Výhodou je maximálně 6 účastníků Sushi připravené lektorkou si vychutnáte přímo na místě a Vámi vyrobené sushi si odnesete s sebou domů.
Cena zahrnuje veškeré suroviny a pomůcky. Každý účastník obdrží receptury a certifikát o absolvování kurzu. V rámci kurzu je k dispozici prémiová káva CARRARO , čaj a nealkoholické nápoje. Přijďte v obuvi, která je Vám pohodlná a vše potřebné na kurz održíte od nás.
Máte slevu 10% v případě objednání dalšího kurzu vaření v průběhu kurzu.
Po vyplnění údajů v objednávce Vám budou zaslány veškeré informace o kurzu a platbě na Vámi uvedený e-mail. Pro jakékoli dotazy volejte na 606 503 081 nebo pište na email: objednavka@ncm.cz
|
|
|
Copyright © 2023 | NcM.cz | Design: barbaradesign.cz | Code: horak.cx
|