Naše stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     OK
Antonína Macka 1/2 · 612 00 Brno
+420 606 503 081 · dita@ncm.cz ·

                                                                                  .

KURZY PEČENÍ A VAŘENÍ


SUSHI S MÍŠOU Z KUMIsushi pro začátečníky


Termín: 4. června 2024 16:00-21:00
Volno.

Cena: 2300 Kč

NcM gastro academy, Antonína Macka 2, 612 00 Brno

    


Základem výuky je příprava sushi.
Dozvíme se o 6-ti základních surovin pro výrobu sushi.
Vyrobíme si 3 druhy japonského sush ( HOSO-MAKI, URAMAKI)
Na začátku kurzu se sejdeme a povykládáme si o japonském sushi. Následně se vrhneme na přípravu v praxi.

Co se na kurzu dozvíte a naučíte?
Základní sushi náčiní
Přípravu rýžového octa
Jak správně uvařit sushi rýži
Jak zpracovat  lososa na sushi
Shari-kiri (smíchání rýže s octem)
Přípravu zeleniny a ovoce do sushi
Hoso maki (tradiční rolka s jednou přísadou)
Uramaki (rolka obráceně)
Překvapení navíc

Výhodou je maximálně 6 účastníků
Sushi připravené lektorkou si vychutnáte přímo na místě a Vámi vyrobené sushi si odnesete s sebou domů.

Cena zahrnuje veškeré suroviny a pomůcky.
Každý účastník obdrží receptury a certifikát o absolvování kurzu.
V rámci kurzu je k dispozici prémiová  káva CARRARO , čaj a nealkoholické nápoje.
Přijďte v obuvi, která je Vám pohodlná a vše potřebné na kurz održíte od nás.

Máte slevu 10%  v případě objednání dalšího kurzu vaření v průběhu kurzu.
Po vyplnění údajů v objednávce Vám budou zaslány veškeré informace o kurzu a platbě na Vámi uvedený e-mail.

Pro jakékoli dotazy volejte na 606 503 081 nebo pište na email: objednavka@ncm.cz









KONTAKTY


Bc. Dita Ochmannová: Tel.: +420 606 503 081, E-mail: dita@ncm.cz
PhDr. Zdeňka Endlicherová: Tel.: +420 606 832 547, E-mail: endlicherova@ncm.cz


    


Copyright © 2023 | NcM.cz | Design: barbaradesign.cz | Code: horak.cx