|
KONZULTACE
|
NcM gastro academy
Jste přesvědčení o kvalitě svých zaměstnanců? Máte pocit, že ztrácíte víc a víc své zákazníky a nevíte proč? Poradíme a uděláme průzkum a analýzu vašeho podniku. Zjistíme, kde Vám „utíkají peníze“ a navrhneme řešení. Nechte si poradit od profesionála z praxe PhDr. Zdeňkou Endlicherovou, celoživotního gastronoma a jejího kolektivu odborníků. Vytvoří pro Vás postupy k odstranění nedostatků v:
KUCHYNĚ: Audit ekonomiky kuchyně - posouzení vhodné skladby týdenního menu a nutričních doporučení - návrhy sestavení nového jídelního lístku v návaznosti na diety a alergeny - revize HACCP - optimalizace pracovních návyků - využití nových postupů a technologií - obsluha moderních kulinářských zařízení - zpracování surovin se zachováním výživové hodnoty
SERVIS: - profesionální práce s jídelním lístkem, včetně jazykové mutace, denním menu, speciální nabídkou špičkové restaurace, servis z mís, - upselling, vhodně zvolené kombinace pokrmů, teplých a studených nápojů, dezertů s vínem - způsob diplomatického řešení nespokojenosti hostů, oprávněná a neoprávněná stížnost a profesionální zpracování případné nespokojenosti hostů, modelové situace a analýza jejich řešení - prostírání slavnostních tabulí, obsluha firemních událostí, svateb, oslav a akcí s větším počtem hostů, 4-chodová menu zaměřená na PROMO AKCE - současné evropské trendy v přípravě míchaných alkoholických a nealkoholických míchaných nápojů a jednotlivých druhů káv, horké limonády a mošty, punče a grogy netradičně - profesionální přístup k handicapovaným hostům
HOTEL: - základní stavební kameny úspěšné restaurace 4****hotelu změřené na bonitní zahraniční klientelu, - základy asertivní komunikace mezi číšníkem a zákazníkem, odborná terminologie při práci číšníka převážně zahraniční gastronomicky náročné klientely - Houskeeping, Optimalizace práce na recepci, oversmartbooking, manažerské dovednosti
Musíte být jiní než ostatní a tím i úspěšní.
|
|
|
Copyright © 2023 | NcM.cz | Design: barbaradesign.cz | Code: horak.cx
|