Naše stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     OK
Antonína Macka 1/2 · 612 00 Brno
+420 606 503 081 · dita@ncm.cz ·

                                                                                  .

KONZULTACE

NcM gastro academy


Jste přesvědčení o kvalitě svých zaměstnanců?
Máte pocit, že ztrácíte víc a víc své zákazníky a nevíte proč? 
Poradíme a uděláme průzkum a analýzu vašeho podniku.
Zjistíme, kde Vám „utíkají peníze“ a navrhneme řešení.
Nechte si poradit od profesionála z praxe PhDr. Zdeňkou Endlicherovou,
celoživotního gastronoma a jejího kolektivu odborníků.
Vytvoří pro Vás postupy k odstranění nedostatků v:


KUCHYNĚ:
Audit ekonomiky kuchyně
- posouzení vhodné skladby týdenního menu a nutričních doporučení
- návrhy sestavení nového jídelního lístku v návaznosti na diety a alergeny
- revize HACCP
- optimalizace pracovních návyků 
- využití nových postupů a technologií
- obsluha moderních kulinářských zařízení
- zpracování surovin se zachováním výživové hodnoty


SERVIS:
- profesionální práce s jídelním lístkem, včetně jazykové mutace, denním menu, speciální nabídkou špičkové restaurace, servis z mís, 
- upselling, vhodně zvolené kombinace pokrmů, teplých a studených nápojů, dezertů s vínem
- způsob diplomatického řešení nespokojenosti hostů, oprávněná a neoprávněná stížnost a profesionální zpracování případné nespokojenosti hostů, modelové situace a analýza jejich řešení
- prostírání slavnostních tabulí, obsluha firemních událostí, svateb, oslav a akcí s větším počtem hostů, 4-chodová menu zaměřená na PROMO AKCE
- současné evropské trendy v přípravě míchaných alkoholických a nealkoholických míchaných nápojů a jednotlivých druhů káv, horké limonády a mošty, punče a grogy netradičně 
- profesionální přístup k handicapovaným hostům


HOTEL:
- základní stavební kameny úspěšné restaurace 4****hotelu změřené na bonitní zahraniční klientelu, 
- základy asertivní komunikace mezi číšníkem a zákazníkem, odborná terminologie při práci číšníka převážně zahraniční gastronomicky náročné klientely 
- Houskeeping, Optimalizace práce na recepci, oversmartbooking, manažerské dovednosti 


Musíte být jiní než ostatní a tím i úspěšní.





KONTAKTY


Bc. Dita Ochmannová: Tel.: +420 606 503 081, E-mail: dita@ncm.cz
PhDr. Zdeňka Endlicherová: Tel.: +420 606 832 547, E-mail: endlicherova@ncm.cz


    


Copyright © 2023 | NcM.cz | Design: barbaradesign.cz | Code: horak.cx