INFO:
+420 606 503 081
dita@ncm.cz
Antonína Macka 1/2
612 00 Brno
JSME NA:  
- WORKSHOPY -


KRÁL STEAKU S TOMÁŠEM


Termín: 25. ledna 2019 od 16:00 do 21:00
Obsazeno.

Cena: 1950 Kč

Antonína Macka 2, Brno 612 00




Umíte poznat dobře vyzrálé maso pro kvalitní steak?
Jak maso správně připravit, aby zážitek byl dokonalý?

Chef Tomáš Lukášek  Vám poradí, jak maso vybrat a  připravit. 
Ukáže Vám, jak na to, aby se steaky staly ozdobou každého stolu.



Na doporučení sommeliera Jiřího Supa budeme degustovat Rulandské Modré Rosé 2017, polosuché,  Moravské zemské víno a Frankovka 2016, suché, Moravské zemské víno z vinařství rodiny Buriánkovy, Hlohovec.

Steaky které si připravíme:

-srnčí hřbet rakytníkem
-jehněčí ossobucco kuchařskou technikou sous-vide mátové creme fraiche
Rib Eye (vysoký roštěnec)  s Bérnskou omáčkou
zimní salát 

Každý účastník obdrží certifikát o absolvování kurzu a zástěru zdarma.
V rámci kurzu je k dispozici káva, čaj a nealkoholické nápoje.

Po vyplnění údajů v objednávce Vám budou zaslány veškeré informace o workshopu a platbě na Vámi uvedený e-mail.
Máte slevu 10%  v případě objednání dalšího kurzu vaření v průběhu workshopu.
Přijďte v obuvi, která je Vám pohodlná a vše potřebné na workshop održíte od nás.
Pro jakékoli dotazy volejte na 606 503 081 nebo pište na email: objednavka@ncm.cz









KONTAKTY:

Bc. Dita Ochmannová: Tel.: +420 606 503 081, E-mail: dita@ncm.cz
Radka Adámková: Tel.: +420 724 353 962
PhDr. Zdeňka Endlicherová: Tel.: +420 606 832 547, E-mail: endlicherova@ncm.cz

Copyright © 2017 | NcM.cz | Design: barbaradesign.cz | Code: horak.cx