Termín: 28. února 2024 16:00-21:00 Obsazeno. Termín: 22. května 2024 16:00-21:00 Obsazeno.
Cena: 1950 Kč
NcM gastro academy, Antonína Macka 2, 612 00 Brno
Milujete toto úžasné francouzské pečivo, ale ne vždy zakoupený croissant v pekárně uspokojí Vaše chutě? Co se skrývá za jedinečností vláčnosti snoubené s křehkostí tohoto pečiva Vás naučíme v našem novém kurzu pečení pod taktovkou profesionální pekařky Aleny Albrechtové.
Během kurzu Vás naučíme ověřený recept na originální těsto, díky němuž již nebude příprava croissantů žádný problém!
Tento typ těsta patří mezi složitější na přípravu, ale můžete se těšit na fantastický výsledek a po Vašem úsilí – úžasné croissanty kdykoliv bude mít Vaše rodina chuť.
Společně připravíme z těsta "prázdnou", ale i sladkou variantu s bílou čokoládou a malinami. Věříme, že již při čtení těchto řádků se Vám sbíhají sliny.
Tento unikátní kurz jistě naplní Vaše očekávání, jelikož Vás naučíme, jak přinést Francii na Váš stůl!
Nenechte si ujít možnost zúčastnit se tohoto báječného kurzu a přihlaste se již nyní, počet míst je omezen jen na 5.
Cena zahrnuje veškeré suroviny a pomůcky.
Každý účastník obdrží receptury a certifikát o absolvování kurzu.
V rámci kurzu je k dispozici prémiová káva CARRARO , čaj a nealkoholické nápoje.
Přijďte v obuvi, která je Vám pohodlná a vše potřebné na kurz održíte od nás.
Máte slevu 10% v případě objednání dalšího kurzu vaření v průběhu kurzu.
Po vyplnění údajů v objednávce Vám budou zaslány veškeré informace o kurzu a platbě na Vámi uvedený e-mail.
Pro jakékoli dotazy volejte na 606 503 081 nebo pište na email: objednavka@ncm.cz