Termín: 20. ledna 2024 od 9:00 do 15:00 Obsazeno. Termín: 10. března 2024 od 9:00 do 15:00 Poslední volné místo. Termín: 13. dubna 2024 od 9:00 do 15:00 Poslední dvě volná místa.
Cena: 2550 Kč
NcM gastro academy, Antonína Macka 2, 612 00 Brno
Čokoláda už nebude mít žádné tajemství, jakmile se zúčastníte našeho čokoládového kurzu, kterým Vás provede mistr cukrář Kamil Mošner.
Během 6-ti hodinového kurzu se naučíte:
temperaci čokolády
ruční výrobu chocolate truffles ruční výrobu chocolate pralines z belgické čokolády jak pracovat s čokoládovými formami techniku výroby a plnění chocolate pralines a truffles přípravu náplní do chocolate pralines: - čokoládová ganache - slaný karamel - Kahlúa, Pink gin, Galliano Vanilla, Malibu
Pozvedněte své umění v práci s čokoládou a rozviňte své ználosti na novou úroveň, která ohromí nejen Vás, ale i Vaše přátelé.
Na konci příjemně stráveného dne si odnesete krásné chocolate pralines a truffles pro své nejbližší a nejdražší.
Vzhledem k délce kurzu pro Vás speciálně připravíme studené občerstvení.
Cena zahrnuje veškeré suroviny a pomůcky.
Každý účastník obdrží receptury a certifikát o absolvování kurzu.
V rámci kurzu je k dispozici prémiová káva CARRARO , čaj a nealkoholické nápoje.
Přijďte v obuvi, která je Vám pohodlná a vše potřebné na kurz održíte od nás.
Máte slevu 10% v případě objednání dalšího kurzu vaření v průběhu kurzu.
Po vyplnění údajů v objednávce Vám budou zaslány veškeré informace o kurzu a platbě na Vámi uvedený e-mail.
Pro jakékoli dotazy volejte na 606 503 081 nebo pište na email: objednavka@ncm.cz